top of page

Akzo Nobel Zrt.

Dulux, Sadolin, Hammerite és Supralux lakossági festékek kereskedelme.

Cím:  1138 Budapest,

Dunavirág utca 2-6. 1. torony, V. Emelet

Akzo nobel Logó

Az AkzoNobel a világ egyik vezető festék és bevonat rendszereket gyártó vállalata. Működésének kezdetei egészen 1646-ig nyúlnak vissza, története igen színes és fordulatos. Vállalatunk az idők során számos vállalkozás összeolvadásával, akvizíciójával vált azzá a modern, stabil 21. századi multinacionális nagyvállalatává, amelyet az emberek többsége népszerű festékmárkáinkon vagy éppen ikonikus reklámjainkon keresztül ismerhet.


Az AkzoNobel 1990 óta aktív és kiemelt szereplője a magyarországi festék piacnak. A hazai piacon forgalmazott Dulux, Sadolin, Hammerite és Supralux márkáink kiemelt ismertségnek örvendenek és piacvezető pozíciót töltünk be favédelem (Sadolin, Supralux Xyladecor) és a fémvédelem (Hammerite) területén. 


Termékeink a legmagasabb minőségi elvárások szerint készülnek, fokozottan előtérbe helyezve a fenntarthatósági szempontokat és a fogyasztói igényeket. 


Vállalatunk élen jár az innovatív megoldások terén. Létrehoztuk a StayClean technológiát, melynek segítségével a vízcseppek könnyedén legördülnek a felületről, magukkal sodorva a felületi szennyeződéseket, így a felületek szinte öntisztulóvá válnak. A festékiparban egyedülálló módon ez a bevonatrendszer elérhető kül- és beltéri falfelületekre, valamint fém- és fafelületekre szánt termékeinkben egyaránt. Elsőként teremtettünk meg hazánkban a mosható minőségi falfesték fogalmát a Dulux EasyCare termékcsaláddal.


A termékeink kiválasztásához és felhasználásához segítséget nyújtanak az oktató kisfilmjeink, a kis kiszerelésű színmintáink és okostelefonokra letölthető Dulux Visualizer alkalmazásunk.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékek

Hammerite blue.jpg
A Fémvédelem Szakértője
 
www.hammerite.hu
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
dulux logó.png
Falfestékek

www.dulux.hu
  • Instagram
  • YouTube
sadolin logo.png
Magyarország első számú favédőszer márkája

www.sadolin.hu
  • Instagram
  • YouTube
supralux logo.png
Minden ecsetre!

www.supralux.hu
bottom of page