top of page

Bau Dekor Kft.

Melegburkolatok és burkolati kiegészítők

Cím:    2142 Nagytarcsa,

             Felső ipari körút 5. C épület

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Instagram

A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában nyitotta meg kapuit nagykereskedésként, elsősorban burkolat kiegészítők forgalmazásával.

Azóta kínálatunk kibővült prémium minőségű laminált padlókkal és forradalmian új technológián alapuló ásványkompozit fal- és padlóburkolatokkal.

A Bau Dekor Kft. 2000 m2-es logisztikai központja és irodája Nagytarcsán, az M0-s körgyűrű közvetlen közelében található.

Közel 400 kiskereskedelmi partnerrel dolgozunk együtt az ország minden területéről, és egyre több nagykereskedelmi céget, áruházláncot és barkácsáruházat is viszonteladóink között tudhatunk, mint például a Praktiker, az Újház, a Jola, vagy a Domex. Több, mint 30 munkatársunkkal látjuk el a magyar építőipari piacot minőségi burkolatokkal, burkolati kiegészítőkkel, és legfőbb célunk, hogy fenntartsuk partnereink versenyképességét. Raktárkészletünk gyors ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé, szakértő csapatunk burkolási kivitelezést is vállal, mellyel teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Nagykereskedésként nemcsak kivívtuk magunknak több prémium termék kizárólagos magyar forgalmazását, de innovatív szellemének köszönhetően több saját fejlesztésű és márkájú terméket is gyártunk, és forgalmazunk. Ezeket a saját márkás termékeket, mint a ProfiFloor, a ProfiWall és a ProfiTrend, a legigényesebb gyártókkal közösen fejlesztettük ki, melyek kifejezetten a Bau Dekor számára készülnek magas minőségben. 

 

A ProfiFloor termékcsoport felöleli a hidegburkolati kiegészítők, alátétek, szegőlécek, padlóprofilok széles skáláját. A ProfiWall termékek magukban foglalják a hidegburkolati kiegészítőket és a burkoláshoz szükséges segédanyagokat. A ProfiTrend laminált padló a legújabb saját márkás termékünk, amely megjelenésében és színeiben is széles kínálatot nyújt, mindezt ötvözve az élethű fa hatással és minőséggel.

 

Ezen felül több elismert nemzetközi márkát is forgalmazunk, többet közülük kizárólagossággal.

Egyedüli forgalmazóként értékesítjük az Arteo termékcsaládot, amely egy 100%-ban vízálló laminált padló, amely a lakás bármely helyiségébe, akár a vizes blokkokban is nyugodt szívvel letehetjük.

Másik fő termékünk a Ceramin ásványkompozit melegburkolat, mely a hidegburkolatok kiemelkedő alternatívája. Teljes mértékig vízálló, minden helyiségben burkolható.

Ezek mellett folyamatosan bővül kínálatunk különböző lakásdekorációs kiegészítőkkel, tapétákkal, festékekkel. Keressük a kihívásokat, a Magyarországra importálható, új, innovatív termékeket, és célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az újdonságokat. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőség mellett a környezetvédelemre is, több termékünk természetbarát minősítéssel bír.

A Bau Dekor Kft. működésének tartópillérei: a kiváló termékek, szervezett logisztika és az ügyfélközpontú kiszolgálás.

BauDekor logo
Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékeink

2021-03-01 (2).png
Prémium Laminált Padló
Arteo Kalymnos
Ceramin logo
Prémium SPC vinyl burkolat
ceramin
ProfiFloor Termékek
Padlókiegészítők
bottom of page