top of page

Daikin Hungary Kft. 

Klímák, hőszivattyúk, energiahatékony hűtési-fűtési és légtechnikai megoldások forgalmazása lakossági, kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz. 

Cím:    H-1117 Budapest,

             Alíz utca 3. (Office Garden                 IV. épület, 4. emelet)

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Instagram

A Daikin globális szinten a HVAC szektor (Heating-Ventilation-Air-conditioning, azaz fűtési, szellőztetési és légkondicionálási szektor) egyik kiemelt, piacvezető gyártója és forgalmazója. A japűn gyökerekkel rendelkező vállalat kimagasló energiahatékonyságú, innovatív és prémium minőségű levegő-víz és levegő-levegő hőszivattyúkat, azaz klímaberendezéseket, kereskedelmi hűtési rendszereket és folyadékhűtőket kínál lakossági, kereskedelmi és ipari alkalmazásokra. A Daikin büszke arra, hogy a jelenleg Európában értékesített gépek körülbelül 85%-át Európában is gyártják és tervezik. 

Több mint 90 év szakmai tapasztalatával a kezdetek óta vezető szerepet tölt be a legmodernebb légkondicionálási technológiák kialakításában, melyek energiahatékonyabbak és kisebb károsanyag-kibocsátást tesznek lehetővé. A vállalat az évtizedek során óriási tapasztalatra tett szert nemcsak a légkondicionálási és hőszivattyús rendszerek gyártásában és fejlesztésében, de a hűtőközegek fejlesztése és gyártása terén is. A Daikin az egyetlen légkondicionáló gyártó, aki nemcsak a klímát és a kompresszort, de a hűtőközeget is maga gyártja. Számos innovációval rendelkezik, amelyekhez később szabad hozzáférést biztosított a versenytársak számára, hogy elősegítse az iparág fenntartható irányba mutató fejlődését. Legújabb környezetvédelmi cselekvési programja a karbonsemlegességhez kapcsolódóan a klímákban, hűtő-fűtő berendezésekben használatos hűtőközegek újrahasznosítása és körforgásos gazdaságba való bekapcsolása.

A Daikin 1991 óta van jelen Magyarországon. A Daikin Central Europe részeként a Daikin Hungary folyamatos növekedésen ment át az elmúlt évtizedekben úgy létszám, mint forgalom és termékportfólió tekintetében is. Egy pár fős helyi képviseletből mára egy közel száz fős, tíz milliárd forint feletti  forgalmú jelentős piaci szereplővé nőtte ki magát. Országos partnerhálózattal rendelkezik, ami közel 300 szerződött partnercéget jelent Magyarországon, akik a Daikin termékportfólió egyes termékeinek forgalmazására, telepítésére, beüzemelésére, szervizelésére jogosultak.

A lakosságot közvetlenül is kiszolgáló, a teljes lakossági portfóliót bemutató saját márkabolt 2020. májusában nyílt a budapesti Promenade Gardens irodaház aljában (13. kerület, Váci út 80.). Itt mindent egy kézből kínálunk a lakossági végfelhasználóknak: szakértő tanácsadás, kiválasztás, telepítés, karbantartás, szervizelés.

A Daikin ma egy megbízható márka Magyarországon. Büszkék vagyunk rá, hogy az építőipari szakma elismeri a márkánkat – nemcsak a márka mögötti nagy múltat és minőséget, de a magyarországi támogató csapat szakértelmét is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a sok-sok referenciaépület, ahol Daikin rendszer biztosítja a hűtést és/ vagy a fűtést, netán a szellőztetést is. A kórházaktól kezdve, a nagyobb irodaházakon, bevásárlóközpontokon át az élelmiszerláncokig, gyártó üzemekig, szállodákig, múzeumokig, sportlétesítményekig sok helyen vannak jelen a Daikin rendszerek. Bármely méretű és igényű helyiségre van megoldásunk a kis szobától a nagy gyártócsarnokig, és -45°C-os fagyasztó kamrától a +80°C-os vízhőmérsékletig a radiátorban. És mindezt a legenergiahatékonyabb és legfenntarthatóbb módon, a továbbfejlesztett technológiáknak köszönhetően.  

Daikin. Velünk egy fokkal minden jobb.

daikin.jpg
Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékeink

Jelentkezzen be szakértő tanácsadásra a Daikin márkaboltba! 
img1.jpg
bottom of page