top of page

Energia Mérnöki Nonprofit Zrt.

Energiahatékonyság, épületfelújítás, otthonfelújítás, mérnöki szolgáltatások, tervezés, kivitelezés, szakággal együttesen.

Cím:    Újlengyel,

             Petőfi Sándor utca 48.

  • YouTube
  • Facebook
logo2-01.jpg

Otthonokat, és ingatlanokat építünk, felújítunk és gyógyítunk ki a túlzott energiafogyasztásból. Mérnöki szolgáltatásokkal, komplexen, mindent együtt készítünk el. Meg is tervezzük és meg is valósítjuk.

 

Teljes generál kivielezésben, minden szakággal együttesen, nagyon jó és kipróbált alvállalkozókkal.

Az Energia Mérnöki Nonprofit Zrt. a szakmai hátteret biztosítja a Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesületének, amelynek célja a családi házak ZöldOTTHON-ná alakítása. 

 

Tagjaink számára összegyűjtjük az összes lehetséges megoldást ahhoz, amivel csökkenthetik rezsiköltségeiket, és ezáltal környezet- és energiatudatosabb otthonuk lehessen.

Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött segítünk tagjaink házainak állapotfelmérésében, és ezt követően a felújítás sorrendjének kiválasztásában.

Több mint 400 esetben vittünk végig energetikai felújítást különböző oldalakról – tulajdonosként, kivitelezőként, gyártóként, kereskedőként – így a folyamatokat minden oldalról tudjuk segíteni.

Egy energiatudatos háztartásban folyamatosan lehetőség nyílik a rezsiköltség csökkentésére. Az így megspórolt összeg pedig visszaforgatható az ingatlan további fejlesztésébe, ezáltal megteremtve a folyamatos korszerűsítés lehetőségét.

Az energiatudatos felújítás eredményeként időtálló, értékmegtartó ingatlan lesz. Az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően az épület a jövő generációk számára is korszerű marad, és ez egy esetleges értékesítés során a vételárban is tükröződik.

 

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal!

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékeink

Beszerzés
Friendly Conversation
Tanácsadás
Architects
Kivitelezés
bottom of page