top of page

EZER-KER Kft.

Épületgépészet

Cím:   1104 Budapest, Kada u. 149.

  • Facebook
  • YouTube
Ezer-ker logó

Az EZER-KER Kft. több, mint 20 éve az épületgépész piac meghatározó szereplője. Célunk Vevőink egyedi igényeinek maximális kielégítése. Ehhez széles választékot és raktárkészletet, szakértő csapatot és gyors helyszíni kiszolgálást biztosítunk. Az egész ország területére rövid szállítási határidőt, Budapesten belül pedig ingyenes kiszállítást.

 

Küldetésünknek érezzük elérni, hogy a magyar építőiparban a minőség és a fenntarthatóság minden esetben fontosabb legyen, mint az ár. 


Partnereink számára olyan stabil és rugalmas hátteret igyekszünk biztosítani, mellyel időt, energiát és költséget csökkenthetnek. Teljeskörű, a piaci igényekhez igazított megoldásokat kínálunk, közvetlenül a gyártóktól.

Termékpalettánkon megtalálható minden ami a gépészeti, tűzvédelmi hálózat kiépítéséhez szükséges lehet. Hegeszthető, menetes, press, hornyos, karimás csőkötéssel is dolgozhat, aki nálunk vásárol. Jelenleg is futó nagy projekteken vagyunk jelen, mint például a Magyar Zene Háza, OTP új irodaházának gépészete, a gödi Samsung gyár tűzvédelmi hálózata. Az elmúlt években is számtalan projektre minket választottak kivitelező partnereink. Résztvettünk a Hillside Offices, Promenade Gardens, Shopmark, Mercedes Kecskemét munkákon is.

 

Az évek alatt a kivitelezésben,  a kereskedelemben és az informatikában szerzett tapasztalatunkkal vevőorientált csapatunk szorosan együttműködve tart a közös cél felé. 
 

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Tudjon meg többet Rólunk!

Ezer-Ker Termékkatalógus

Megtekintés
ezerker Katalógus.png

Gépbérlés

Részletek
Gépbérlés.png
bottom of page