top of page

Flex Tools Kft.

FLEX márkájú ipari elektromos kéziszerszámok és kiegészítők kereskedelme

Cím:  2000 Szentendre, Kőzúzó utca 7.

  • Facebook
  • Instagram
Flex Tools Kft. logo

A FLEX Németország legnagyobb ipari elektromos kéziszerszám gyártója. A cég 1922-ben fejlesztette ki az első flexibilis tengellyel ellátott csiszolót, majd a mai sarokcsiszolók alapját a „flexet”.  Ez a mechanikai kialakítás annyira sikeresnek és időtállónak bizonyult, hogy máig így épülnek fel a sarokcsiszolók és ezért hívja majd mindenki „flexnek” a saját termékét is. 


Az innovációk a hagyományokból merítenek ihletet. Ez az alapelv vezérelte a FLEX termékek fejlesztőit az elmúlt évszázad során és így sikerült sokszor merésznek tűnő álmokat megvalósítani, valamint a világon elsőként olyan gépeket kifejleszteni, melyek az iparosok körében mára nélkülözhetetlenek lettek. Ilyen termék a festők által használt fal-, és mennyezetcsiszoló csiszoló Giraffe®, a kőiparban használt vizes csiszológépek, az akkumulátoros polírozók és az egyedülálló KEEP COOL™ önhűtő akku technológia, mely egyaránt gondoskodik az akku és ezzel egy időben a gép biztonságos működéséről és hosszú élettartamáról.


A FLEX további alapelvei:

  • Fejlesztés: A piaci igényeknek megfelelően folyamatosan történik. A fejlesztések során fontos szempont a gépek már-már közmondásszerű hosszú élete, teljesítménye és a funkcionalitása éppúgy, mint a design, a kezelhetőség, a biztonság és természetesen az előrehaladott technika.

  • Alkatrészek: Minden felhasznált anyag csúcsminőségű. Az összes FLEX elektromos gép megfelel a CE előírásoknak, valamint a DIN EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszernek. Az elektromos kéziszerszámok az EN 60745 előírásai szerint az I. és II. biztonsági osztálynak megfelelően szigeteltek, valamint az EU előírásai szerint rádió zavarmentesítettek. A vizes gépek igény esetén PRCD személyvédelmi kapcsolóval ellátottak

  • Gyártás: A minimálisan megengedett eltérések sem megengedhetők.

  • Minőségellenőrzés: A legkeményebb gyakorlati és terhelési tesztek. Ezért a fejlesztések során a gépeket oda viszik, ahol azokat használják: építkezésekre, műhelyekbe, szerelőcsarnokokba. A termékeket minden esetben közel 600 ipari cég teszteli és terheli fél évig és csak tökéletes működés esetén kerülnek kereskedelmi forgalomba.

 

A FLEX négy ipari szegmensben van jelen hálózati és akkumulátoros gépcsaládjával: 

  • fémipar: sarok, és egyenescsiszolók, varrat-, és csőcsiszolók, fúrók, ütve csavarozók és fűrészek

  • kőipar: fúrók és bontókalapácsok, betoncsiszolók, stokkolók, vizes csiszolók és körfűrészek

  • polírozástechnika: forgó, excenteres és kombinált polírozógépek 

  • építőipar: falcsiszolók, porszívók, orr-, és dekopírfűrészek, keverők, lézer méréstechnika, lámpák, fűthető kabátok.

 

A Flex Tools Kft. – mint a FLEX márka kizárólagos magyarországi importőre - több mint 200 viszonteladón keresztül forgalmazza hazánkban a márka gépeit, kiegészítőit és alkatrészeit, valamint gondoskodik a garanciális problémák gyors és szakszerű elhárításáról. 


A központ és bemutatóterem Szentendrén található. Központi irodánk kollégái, területi képviselőink és szerviz szaktanácsadónk minden felmerülő kérdésére válaszolnak, legyen az technikai jellegű, vagy géppel/tartozékokkal kapcsolatos.
 

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékek

Flex Giraffe

SBG 4910 fémvágó szalagfűrész  

Részletek...
5053_900_675_FIT_WM.jpg
IW 3/4" 18.0 EC akkus ütve-csavarbehajtó

Részletek...
bottom of page