top of page

Goodwill Consulting Kft.

Pályázatírás, projektmenedzsment, fejlesztési tanácsadás

Cím:    1162 Budapest,

             Timur utca 74.

  • Facebook

A Goodwill Consulting Kft. 2004-ben alakult. Mára Magyarország piacvezető pályázatíró cégévé nőtte ki magát (BBJ - Book of Lists adatok alapján). A Goodwill Consulting Kft. célja, hogy vállalkozásokat, önkormányzatokat, non-profit szervezeteket segíthessen hozzá hazai és Európai Uniós forrásokhoz.

 

Működésük óta közel 300 milliárd forint támogatást nyertek már el ügyfeleik részére, sikeres projektjeik száma 15 000. Pályázatíró csapatuk közel 80 főből áll, Budapesten, Nyíregyházán, valamint Pécsen rendelkeznek irodával, tanácsadóik azonban az ország bármely részén felkeresik a pályázni vágyó szervezeteket.


Fő profiljuk a pályázatírás, pályázati tanácsadás. Pályázatíróik különböző végzettségű szakemberek, akiknek munkáját a cégben az évek során felhalmozott know-howja segíti abban, hogy ügyfeleik számára sikeres pályázatokat készítsenek. A pályázatíró kollégák megkönnyítik az ügyfél  pályázatának előkészítési folyamatait, javaslatokat tesznek arra, hogyan válhat nyertessé, milyen vállalásokat tegyen, illetve a szükséges külső szakértőket és bevonják, amennyiben a projekt szakmai tartalma indokolja vagy előírja.
Mindezek emellett azonban további szolgáltatásokat is kínálnak, mint projektmenedzsment, hiteltanácsadás, innováció menedzsment, vagy külföldi piacralépés segítése.


A cég nemzetközileg is elérhető, hazánkon kívül Romániában, Bulgáriában és Horvátországban rendelkeznek még irodával, Romániában szintúgy piacvezetőnek számítanak az adott ágazatban.
Ingyenes kötelezettségmentes konzultációs lehetőséget biztosítanak minden leendő ügyfelük számára, amely során személyre – cégre szabva beszélik át a lehetőségeket.

logo_web.jpg
Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékeink

novekedes.png
Statistic designs
hatekonysag.png
Calculator
fonanszirozas.png
bottom of page