top of page

Nágel Nordart Bt.

Norvég elektromos fűtőpanelek, elektromos törölközőszárítók és elektromos padlófűtés kis- és nagykereskedelme.

Cím:    1138 Budapest,

            Jakab József u. 17. E Épület

            Fszt. 12.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Nordart logo

A Nordart 2008 óta a magyar elektromos fűtési piac meghatározó szereplője, hosszú ideje a hasonló termékeket forgalmazó cégek közül az első háromban tartják számon. Jelenleg háromféle norvég (Adax, Glamox, Beha) és egy francia törölközőszárító családot (Atlantic), valamint Lengyelországban gyártott elektromos fűtőkábel termékeket (Elektra) importál, és értékesít a magyar piacon.


Az általunk eladott fűtőpanelek száma évről évre meghatározó mértékben növekszik, 2020-ben ez a szám már átlépte a 15.000 db-ot. Kivételes importőri pozícióval és Magyarországon egyedülálló raktárkészlettel biztosítjuk a folyamatos termékellátást.


Termékeink minőségének, egyedülálló garanciális feltételeinknek és ügyfélközpontú hozzáállásunknak köszönhetően cégünk forgalmának mintegy 40 %-a ajánlás útján érkezik hozzánk.


Hitvallásunk, hogy csak megfelelő szakértelemmel és az ügyfél igényeit szem előtt tartva lehet a legkedvezőbb megoldást megtalálni egy adott, fűtéssel kapcsolatos problémára. Ebben segít minket a már több, mint 10 éves tapasztalatunk és a folyamatos szakmai továbbképzések, workshopok, gyárlátogatások.


2017 óta a teljes országot lefedő, kiemelt viszonteladói hálózattal rendelkezünk (Nordart pontok), így minden ügyfelünk személyesen is megnézheti termékeinket és ugyanazt a profi, szakértő kiszolgálást kapja, mint a saját bemutatótermeinkben Budapesten vagy Tatán.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékek

Adax Wifi
elektromos fűtőpanel
 
Okos telefonról távolról is irányítható.
Részletek...
Adax wifi fekete
Adax Neo
dizájn fűtőpanel
 
Bármilyen színben elérhető.
Részletek...
Adax Neo
Elektra
elektromos padlófűtés
 
Gyorsan és könnyen kiépíthető.
Részletek...
bottom of page