Partnereink

MVUK_logo

A Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) egy 10 éve épülő, tagsági alapon működő üzleti szervezet.

Több mint 500 cég vezetőjének aktív részvételével, a magyar gazdaság valamennyi iparágát lefedő vállalatvezetőket támogatják céljaik elérésében

a folyamatosan változó gazdasági környezetben.

Az MVÜK módszertana alapján rendezett üzleti találkozók során a vállalatvezetők új üzleti kapcsolatokat, tudásmegosztást és tapasztalatcserét nyernek, és ezek kamatoztatásával fejleszthetik saját vállalkozásukat.

Az építőipari ágazatok összefogására kötelezte el magát már évekkel ezelőtt az MVÜK, hogy a különböző szegmensek jobban illeszkedhessenek egymáshoz. Ne párhuzamosan működjenek, hanem egymás felé irányuló tudásmegosztással és ágazati inspirációval segítse az építőiparon belül az információáramlást.

Az Építőipari Klaszterben ez az elképzelés és tervezés mára megvalósult. A kezdetektől fogva egymás iránt elkötelezetten halad az MVÜK és a Bau Dekor Kft. egymást erősítve, hogy az ágazat szakmai információcseréje és tudásmegosztása egy Építőipari Klaszterben testet ölthessen. A Klasztertagok MVÜK erőforrásokra is tudnak támaszkodni, hiszen a Klaszter számos tagja MVÜK tag is, ahol további ismeretekkel, stratégiai megoldásokkal és inspirációkkal gazdagodhatnak.

A Közösség működéséről bővebben a www.mvuk.hu-n olvashat.

MVÜK