Partnereink

A Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) egy 10 éve épülő, tagsági alapon működő üzleti szervezet.

Több mint 500 cég vezetőjének aktív részvételével, a magyar gazdaság valamennyi iparágát lefedő vállalatvezetőket támogatják céljaik elérésében

a folyamatosan változó gazdasági környezetben.

Az MVÜK módszertana alapján rendezett üzleti találkozók során a vállalatvezetők új üzleti kapcsolatokat, tudásmegosztást és tapasztalatcserét nyernek, és ezek kamatoztatásával fejleszthetik saját vállalkozásukat.

Az építőipari ágazatok összefogására kötelezte el magát már évekkel ezelőtt az MVÜK, hogy a különböző szegmensek jobban illeszkedhessenek egymáshoz. Ne párhuzamosan működjenek, hanem egymás felé irányuló tudásmegosztással és ágazati inspirációval segítse az építőiparon belül az információáramlást.

Az Építőipari Klaszterben ez az elképzelés és tervezés mára megvalósult. A kezdetektől fogva egymás iránt elkötelezetten halad az MVÜK és a Bau Dekor Kft. egymást erősítve, hogy az ágazat szakmai információcseréje és tudásmegosztása egy Építőipari Klaszterben testet ölthessen. A Klasztertagok MVÜK erőforrásokra is tudnak támaszkodni, hiszen a Klaszter számos tagja MVÜK tag is, ahol további ismeretekkel, stratégiai megoldásokkal és inspirációkkal gazdagodhatnak.

A Közösség működéséről bővebben a www.mvuk.hu-n olvashat.

MVUK_logo
MVÜK
MVUK_logo
írisz Iroda

Az Írisz Office egy könyvelői, számviteli és adótervezési szakértőkből álló, komplex megoldásokat nyújtó könyvelő- és adótervező iroda a prémium szegmensben.

Tevékenységét 2000 óta végzi több gazdasági társaságból álló cégcsoportként, amelynek 2004 óta az Írisz Office Zrt. a zászlóshajója. Az elmúlt 20 esztendőben az Írisz Office csoport fejlődése és növekedése töretlen, mely nem csak számokban, hanem a tevékenységük komplexitásában is nyomon követhető.

Mint prémium könyvelőiroda, a számvitelhez kapcsolódó alapszolgáltatásokat magas szinten űzi: naprakész, teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, TB tanácsadással, pénzügyi jelentések és beszámolók összeállításával alapozza meg összetett tevékenységét.

Az Írisz Office küldetése, hogy a náluk könyvelt vállalkozásokat versenyképes helyzetbe hozza, majd komplex pénzügyi, számviteli ismereteinek átadásával versenyelőnyhöz segítse.

Az építőipar az Írisz Office Zrt. egyik kiemelt szakértői területe, ahol jelentős szerepe van az adótervezésnek, hiszen a folyamatosan változó jogszabályi környezethez igazodva kell a vállalatoknak lehetőségeiket a lehető legtudatosabban kihasználni, ezzel versenyelőnyhöz jutni. Az építőiparban évről évre megvalósuló beruházások, a cégcsoportos működés, az alvállalkozói konstrukciók és az igénybe vehető pályázatok labirintusában magas színvonalú segítséget és tapasztalatot kínál az Írisz Office Zrt. Mindemellett számolni kell azzal az eshetőséggel is, hogy bizonyos befektetéseket magánszemélyként, míg bizonyos befektetéseket vállalkozásként éri meg jobban megvalósítani, mindemellett még a vegyesberuházás is előfordul. Ezért az építőipari területnek a tervezése igazi szellemi kielégülést okoz számunkra is.

Az Írisz Office 2018-tól kiemelkedő partneri viszonyban áll a Bau Dekor Kft-vel, aki a MÉPK alapítója és elnöke, támogatva tevékenységét nem csak adózási, de finanszírozási is pályázati oldalról is.

Az Írisz Office Zrt. teljeskörű tevékenységéről bővebben az iriszoffice.hu oldalon tájékozódhat.

Az Asesor Consulting Kft. 2006 óta működő, dinamikusan fejlődő, elsősorban pályázati tanácsadással foglalkozó cég. Társaságunk fő profilja olyan komplex pályázati szolgáltatás nyújtása, mely a hazai és uniós pályázatok összes munkafolyamatát felöleli – a pályázat megírásától kezdve a projekt utógondozásáig. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink a rendelkezésre álló európai uniós forrásokból minél több – elsősorban vissza nem térítendő – támogatást nyerjenek sikeres pályázatok elkészítése és menedzselése révén.


Cégünk évek óta sikerrel működik együtt számos állami, for-profit valamint non-profit szervezettel, legyen szó akár neves magyarországi multinacionális cégről, akár kisebb családi mikro- vagy kisvállalkozásról, vagy alapítványról. Az Asesor Consulting Kft. csapata olyan, különböző szakterületen dolgozó tanácsadókból áll, akik nemcsak a hazai és közösségi pályázati rendszereket ismerik, hanem sokéves tapasztalattal rendelkeznek az adott területen.


Fő tevékenységi köreink:

 

  • Pályázati tevékenységek, tanácsadás: pályázatfigyelés a hazai és közösségi pályázatok esetében egyaránt.

  • Üzleti, pénzügyi tanácsadás: üzleti tervek készítése, beruházásokkal és egyéb projektekkel kapcsolatos gazdaságossági számítások, meglévő szerződéses állomány felülvizsgálata, napi gazdálkodással kapcsolatos javaslatok tétele, döntési folyamatok optimalizálása és racionalizálása, humánerőforrás menedzsmenttel kapcsolatos problémák megoldása; új üzleti lehetőségek megszerzéséhez szakmai tanácsadás.

  • Projektmenedzsment: Uniós és közösségi pályázatok lebonyolítása, szakmai koordinációja; Állami vagy részben állami szervezetekkel kapcsolattartás, cégképviselet; Nyertes pályázatok esetén a szerződéskötés segítése; szakmai és alátámasztó dokumentációk összeállítása; Közreműködő szervekkel való kapcsolattartás; Teljes körű pénzügyi és szakmai beszámoló és elszámolás összeállítás.

  • Pénzügyi menedzsment: Támogató szervekkel való kapcsolattartás; A támogatási szerződéshez kapcsolódó teljes körű pénzügyi adminisztráció elvégzése (kivéve könyvelési feladatok) Adminisztrációs kötelezettségek teljesítése, támogatási szerződésben foglaltak megvalósításához szükséges, pénzügyi teljesítéssel érintett események adminisztrációja Megvalósítás előtt álló programelemek esetében adminisztrációs ellenőrző lista elkészítése a megvalósító számára; Likviditás tervezése, Kifizetési kérelmek összeállítása, bizonylatok bekérése; mellékletek bekérése, ellenőrzése; támogatási szerződés alapján költségnem szerinti bontás; hiánypótlások elkészítése, nyomon követése. Szerződésmódosítás / változás bejelentés előkészítése; Maradékösszegek követése, átcsoportosítás előkészítése; A projekt lezárásával kapcsolatos záró pénzügyi beszámoló összeállítása.

wallpaper_edited.jpg
AC_logo.png