Partnereink

A Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) egy 10 éve épülő, tagsági alapon működő üzleti szervezet.

Több mint 500 cég vezetőjének aktív részvételével, a magyar gazdaság valamennyi iparágát lefedő vállalatvezetőket támogatják céljaik elérésében

a folyamatosan változó gazdasági környezetben.

Az MVÜK módszertana alapján rendezett üzleti találkozók során a vállalatvezetők új üzleti kapcsolatokat, tudásmegosztást és tapasztalatcserét nyernek, és ezek kamatoztatásával fejleszthetik saját vállalkozásukat.

Az építőipari ágazatok összefogására kötelezte el magát már évekkel ezelőtt az MVÜK, hogy a különböző szegmensek jobban illeszkedhessenek egymáshoz. Ne párhuzamosan működjenek, hanem egymás felé irányuló tudásmegosztással és ágazati inspirációval segítse az építőiparon belül az információáramlást.

Az Építőipari Klaszterben ez az elképzelés és tervezés mára megvalósult. A kezdetektől fogva egymás iránt elkötelezetten halad az MVÜK és a Bau Dekor Kft. egymást erősítve, hogy az ágazat szakmai információcseréje és tudásmegosztása egy Építőipari Klaszterben testet ölthessen. A Klasztertagok MVÜK erőforrásokra is tudnak támaszkodni, hiszen a Klaszter számos tagja MVÜK tag is, ahol további ismeretekkel, stratégiai megoldásokkal és inspirációkkal gazdagodhatnak.

A Közösség működéséről bővebben a www.mvuk.hu-n olvashat.

MVUK_logo
MVÜK
MVUK_logo
írisz Iroda

Az Írisz Office egy könyvelői, számviteli és adótervezési szakértőkből álló, komplex megoldásokat nyújtó könyvelő- és adótervező iroda a prémium szegmensben.

Tevékenységét 2000 óta végzi több gazdasági társaságból álló cégcsoportként, amelynek 2004 óta az Írisz Office Zrt. a zászlóshajója. Az elmúlt 20 esztendőben az Írisz Office csoport fejlődése és növekedése töretlen, mely nem csak számokban, hanem a tevékenységük komplexitásában is nyomon követhető.

Mint prémium könyvelőiroda, a számvitelhez kapcsolódó alapszolgáltatásokat magas szinten űzi: naprakész, teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, TB tanácsadással, pénzügyi jelentések és beszámolók összeállításával alapozza meg összetett tevékenységét.

Az Írisz Office küldetése, hogy a náluk könyvelt vállalkozásokat versenyképes helyzetbe hozza, majd komplex pénzügyi, számviteli ismereteinek átadásával versenyelőnyhöz segítse.

Az építőipar az Írisz Office Zrt. egyik kiemelt szakértői területe, ahol jelentős szerepe van az adótervezésnek, hiszen a folyamatosan változó jogszabályi környezethez igazodva kell a vállalatoknak lehetőségeiket a lehető legtudatosabban kihasználni, ezzel versenyelőnyhöz jutni. Az építőiparban évről évre megvalósuló beruházások, a cégcsoportos működés, az alvállalkozói konstrukciók és az igénybe vehető pályázatok labirintusában magas színvonalú segítséget és tapasztalatot kínál az Írisz Office Zrt. Mindemellett számolni kell azzal az eshetőséggel is, hogy bizonyos befektetéseket magánszemélyként, míg bizonyos befektetéseket vállalkozásként éri meg jobban megvalósítani, mindemellett még a vegyesberuházás is előfordul. Ezért az építőipari területnek a tervezése igazi szellemi kielégülést okoz számunkra is.

Az Írisz Office 2018-tól kiemelkedő partneri viszonyban áll a Bau Dekor Kft-vel, aki a MÉPK alapítója és elnöke, támogatva tevékenységét nem csak adózási, de finanszírozási is pályázati oldalról is.

Az Írisz Office Zrt. teljeskörű tevékenységéről bővebben az iriszoffice.hu oldalon tájékozódhat.