top of page

PETRUS
-evident design-

Dizájn betonburkolat és finombeton termékek gyártása, építőipari kivitelezés, magas- és mélyépítés, generálkivitelezés, játszótéri elemek forgalmazása

Cím:    7631 Pécs,

             Reménypuszta 9.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Az RP-SC HOLDING KFT. egy 2013 óta aktívan működő, dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, melynek előd szervezetei szintén saját fejlesztésben megvalósult családi-, iker-, társasház és lakópark építését preferálta Pécs és vonzáskörzetében.

Cégünk fő tevékenysége a generálkivitelezés, magas- és mélyépítés, közbeszerzés. Vállalkozásunk elsősorban az EU által finanszírozott beruházások kivitelezése, ugyanakkor cégek telephelyfejlesztésében, valamint privát, magáncélú családi és társasházak építésében jeleskedik. Saját generálkivitelezői cégünk szavatolja, hogy a tervezési fázistól kezdve a beköltözés napjáig minden az elvárásoknak megfelelően alakuljon.                  

                         

Több mint 10 évnyi építőipari tapasztalattal a hátunk mögött döntöttünk úgy, hogy a piac eddig kevésbé kiaknázott területén is képviseltetjük magunkat. Ezzel a céllal hoztuk létre saját márkás betonburkolatainkat. 


A PETRUS -evident design- egyaránt támogatja a luxusérzetű, exkluzívan domináns megjelenést és a letisztult szín és mintavilágot igénylő minimál trendet. A burkolatok erőssége a variálhatóságukban rejlik, mind színben mind formavilágban nagyon széles palettát kínálunk. Az anyag iránti rajongásunkat a luxus design termékkollekciónk, valamint panelburkolataink sokszínű kialakítása tükrözi leginkább. Cégünk olyan külső és belső beton design burkolatok és homlokzati elemek gyártására specializálódott, melyek megfelelnek a kortárs lakberendezés elvárásainak is. Elérhető 3D kiselemeink mellett, egyedi megrendelésre készült termékekben is szakértők vagyunk, legyen szó tervezésről, prototípus készítésről vagy gyártásról. A PETRUS technológiája bármilyen projekthez igazítható.

Telephelyünk Pécs ipari negyedében található, ahol a gyártás egy 1000 m2 területű manufaktúrában történik. Az épület kétszintes irodaházból, raktárhelységből és gyártóüzemből áll. Cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően a mellettünk lévő megvásárolt telken az idei évben egy sablongyártó üzemet létesítünk, így egy kézben tarthatjuk a finombeton burkolatok gyártásának teljes munkafolyamatát, a tervezéstől, a sablonkészítésen át a kész termék gyártásáig.

 

http://www.petrusconcrete.com/#concrete

https://www.petrusconcrete.com/reference.html

petrus logo teli vektoros.jpg
Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékeink

FINOMBETON TERMÉKEK
Petrus3.jpg
DESIGN 3D BETONBURKOLAT
Petrus2.jpg
ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS
bottom of page