top of page
  • Szerző képeMÉPK

Bosch Flexidome 5100i IR panoráma kamera

A Bosch 5100 IR panorámakamera egy robusztus, öntött alumíniumból és polikarbonátból készült külső halszemoptikás kamera – diszkrét méret, masszív felépítés, kis súly.

A Bosch 5100i IR elképesztő látószöggel rendelkezik, és elképesztő szintű megfigyelőképességet biztosít. A panorámakép egy rövidebb utca teljes hosszát lefedi, miközben a védett objektum homlokzatára, a közeli épületekre is rálát, valamint a szemben álló épületek negyedik emeletéig is fellátni általa.


Megbízható és kiemelkedő jellemzője az intelligens analitika. Az élőképet könnyen befogadhatóvá teszi a mozgó tárgyak köré helyezett narancssárga körvonal és a mozgásirányt jelző zöld vonal. A biztonsági személyzet számára a jelzők igen hasznosak, amikor egy képet figyelnek. Ezek a funkciók ráadásul gyenge fényviszonyok között is ugyanolyan jól működnek.


Ez a panoráma kamerák egyik nagy előnye, amely a Bosch 5100 IR kamerával új szintre emelkedik. Személyek a védett objektum előtt és az utca túloldalán, mozgó járművek, gyalogosok. Mindez egy képen.

Gyenge fényviszonyok mellett sem jön zavarba

Sötétedés után a fényerősség 2 lux alatt van. A kamera remekül szűri ki az utcai lámpák és az ablakok fényvisszaverődését. Annak ellenére, hogy az égbolt sötét, számos színt visszaad, a kép igen részletes. Egy minimális zaj tapasztalható, de nem zavaró.


Nagy lefedettség!

A nagy dolog ennél a kameránál a hatalmas látószög - egy olyan látószög, amelyet egy cikkbe ágyazott képen vissza sem lehet adni.


A kamera képességeinek összegzésére talán a legjobb kifejezés az optikai mindent tudás. Valóban hasznos társ lehet az objektumvédelemben egy Bosch kamerarendszer, hiszen segítségével nem marad le semmilyen eseményről, rendkívüli helyzetről.



Forrás: https://sbtprotect.hu/blog/bosch-flexidome-5100i-ir-panorama-kamera

9 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page