A legjobb magyar építőipari vállalatok. Együtt.

Alapítás

A Klaszter megalapításának gondolatát, a megbízható magyar építőipari vállalatokat összefogó szervezet hiánya indította el. 

Az alapító tagok: a Bau Dekor Kft. tulajdonosa és ügyvezetője Kiss Péter, aki a Magyar Építői Progresszív Klaszter elnöke; Szűcs Gergely, az Akzo Nobel Zrt. vezérigazgatója, és May József az Office Art Design tulajdonosa és ügyvezetője.

Mindhárom vállalat piacvezető szerepet tölt be a saját szegmensében és működését a minőségi innovatív termékekre és szolgáltatásokra alapozza. Közös összefogásukból születtet meg a Magyar Építői Progresszív Klaszter gondolata, amelyben támogató teret nyújtanak a magyar építőipari vállalatok legjavának.

 

A megalakulás, és a tagok toborzása az MVÜK Építőipari Klubjának támogatásával indult el. Tóth Gábor, az MVÜK képviselője segítette az alapító tagokat abban, hogy számtalan cég portfóliójából összeállítsák a Klaszter jelenlegi tagszerkezetét, így válva MÉPK tiszteletbeli elnökségi tagjává.

Business Meeting
Handshake in the Office

Együttműködés

Hátteret biztosítva a Tagok szoros együttműködéséhez, közös projektvállalásához, és egymás ajánlásához, a Klaszter egy új platformot teremt, ahol igény és megoldás hatékony és megbízható módon jut el egymáshoz.

A Klaszter építéstechnikai és belsőépítészeti portfóliójában számos elismert vállalat szerepel. A klaszter felépítéséhez, Tagjait az építőipar minden ágazatából, kizárólag szakértő, nagy múltú, referenciaképes cégekből választja ki.

Célok

A magyar építőipar szerepét erősítve, a Klaszter célja az országban történő beruházások szerteágazó kivitelezési folyamatainak megbízható magyar vállalatokkal való lebonyolítása. A Klaszter teret biztosít a Tagoknak, hogy megerősítsék vállalati kapcsolatrendszerüket és tagtársaikkal szoros együttműködéseket alakítsanak ki. 

 

A Tagok, a legújabb technikák előtt járva, hisznek a folyamatos fejlesztésben, a modern és innovatív megoldásokban. Szakértelmüket és tapasztalatukat közösen kamatoztatva fektetik be a jővő termékeibe.

MÉPK célok
Névtelen terv.jpg

A tagság előnyei

A Magyar Építői Progresszív Klaszter hátteret biztosít Tagjainak egy szoros együttműködésen alapuló közös projektvállaláshoz, a kapcsolatépítés megkönnyítéséhez, kapcsolati háló létrehozásához, bizalmi kapcsolat kiépítéséhez a tagszervezetek közötti „szívesség bank” működtetéséhez egy értékes, hosszútávú üzleti kapcsolat elérése érdekében.
Ezt segítik a belső workshopok, szakmai előadások szervezése
(akkreditáció esetén közös pályázás lehetősége).

Cálunk az egyedi beszállítói értéklánc létrehozása, erős stratégiai szövetségek felépítése.

Ismerje meg a Klasztertagok tevékenységét!

KAPCSOLAT

Köszönjük! Üzenetét fogadtuk.