top of page

SBT Protect Kft.

Tűz- és vagyonvédelmi rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása és szervizelése.

Cím:   1047 Budapest, Váci út 19.

  • Facebook
  • LinkedIn
SBT Protect Kft.

Az SBT Protect Kft. 2013 áprilisában, korábbi Siemens munkatársak által megalakított, 100%-ban magyar tulajdonú társaság. Elsősorban rendszerintegrátorként, a szakembereink által megszerzett jelentős tapasztalattal és referenciákkal vállaljuk tűzjelző-, beépített gázzal oltó-, behatolásjelző-, videómegfigyelő-, beléptető-, gázveszély jelző, parkoló menedzsment-, interkom- és integrált felügyeleti rendszerek tervezését, szállítását, telepítését, karbantartását és szervizelését.

Projektjeinkhez a Siemens és más magas minőségű világmárkák eszközeit használjuk, mert meggyőződésünk és tapasztalataink alapján csak a megbízható és magas színvonalú megoldások szolgálják ügyfeleink hosszútávú megelégedettségét.

Hiszünk abban, hogy az igények felderítésre várnak. Leendő ügyfeleink számos esetben nincsenek tisztában azzal, hogy egyes biztonságot érintő problémáikra igenis létezik már megfelelő műszaki megoldás. Portfóliónk folyamatosan bővül, mert nyitottak vagyunk a fejlett technológiák és rendszerek iránt. Segítünk Önnek, hogy a még meg nem fogalmazott problémáira is megoldást találjunk. Kollégáink többsége szakképzett biztonságtechnikai mérnök, így számunkra örömteli kihívás, ha egy még nem létező megoldást kell megvalósítanunk.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

Kiemelt Termékek

Beléptető rendszerek
Részletek...
Beléptető rendszer
Tűzoltó Spray
Részletek...
Reinold Max logo
Sinteso Peripherals tűzjelző renszerek
Tűzjelző rendszerek
Részletek...
bottom of page