top of page

Tirotherm Kft.

- Tüzeléstechnikai szerviz

- Épületgépészeti tervezés, kivitelezés

- Kazánházi üzemeltetés

Cím: 1147 Budapest, Gervay utca 100/b.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Instagram
tirotherm_logo_1.png

Cégünk 1999. január 1-jén alakult TIROTHERM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven.

Tevékenységünket részben saját dolgozóinkkal, részben szorosan együttműködő alvállalkozóinkkal végeztetjük.

Cégünk mottója: „Alapvetően nem értünk semmihez, tudatlanságunkból adódóan, akkora manőverező készséget nyerünk, amivel mindent meg tudunk oldani.”

 

A KPTK, a BMSZKI az MP.Zrt. Budapesti Postaigazgatóság a ZVK.Zrt.  több kazánházának rekonstrukcióját is elvégeztük. 2021 évben az OTP Ingatlan Befektetési Alap megrendelésére elkészült a BSR Irodaház 3,2 MW teljesítményű kazánháza (Gassero kazánok).

2001. őszén elkészült egy közbeszerzési pályázaton elnyert fűtéskorszerűsítési munkánk 1183 Bp. Ráday Gedeon u. 3. sz. alatti Főv. Önk. Pszichiátriai Betegek Otthona Intézményében. Itt, valamint több, azóta elkészült kazánházban a karbantartói-üzemeltetői tevékenységet is ellátjuk. Hasonló karbantartói üzemeltetést végzünk több társasházakban és intézményekben. A kazánházak egy részére távfelügyeletet biztosítunk.

2004. február cégünk az MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány szerinti minősítést, 2015. augusztus az MSZ EN ISO 14001: 2001 szabvány szerinti minősítést szerezte meg. 2004-2005-ben cégünk dolgozói a korábbi szakirányú végzettségüknek megfelelő OKJ képesítést szereztek.

2001. évtől a német BRÖTJE GmbH „független hazai márkaszervize” vagyunk.

2014. októberében megkezdtük a török gyártmányú GASSERO kondenzációs kazánok (42-3100 kW) hazai forgalmazását, és szervizelését a vevői igények kielégítésének szélesítésére.

2017. tavaszán megkezdtük a török gyártmányú Warmhaus kondenzációs kazánok ((lakossági méretű), és radiátorok hazai forgalmazását, és szervizelését.

Amennyiben szeretne kapcsolatban lépni a céggel, kérjük igényét jelezze emailben, az info@mepk.hu-n!

CÉGPROFIL

tirotherm_logo_1.png
Cleaning the Filters
tirotherm_logo_1.png
Cement Pipes
tirotherm_logo_1.png
bottom of page