top of page
  • Szerző képeMÉPK

Innováció a laminált padlók piacán

Eseményekkel teli 1 éven van túl a Bau Dekor Kft. A cég sikeresen túlélte a vírushelyzetet és emellett próbálta a termékek szortimentjét is bővíteni, a fejlesztésekkel nem állt le továbbra sem.


A Bau Dekor Kft. tulajdonosa Kiss Péter, az Arteo kollekció új továbbfejlesztett termékeiről és azok kiemelkedő tulajdonságairól beszélt az alább megtekinthető interjúban.


2018-ban a kollekció kizárólagos forgalmazója lett a cég Magyarországon. Sok évnyi kísérletezés előzte meg a piacra való berobbanását. Az akkoriban kapható prémium laminált padlók igen magas minőséget képviseltek már akkor is a piacon, viszont ezek csupán nedvességállóak voltak.


A gyártó cég nem állt meg a fejlesztéseknél és 2021-re sikerült létrehozniuk a teljes mértékig vízálló laminált padlót, a magas színvonal megtartása mellett és igen gyorsan elérhetővé vált a fogyasztók számára is.

A tervek szerint 2021 év végére a teljes Arteo kollekció vízállóvá fog válni, folyamatosan váltja fel elődjét ez az új, innovatív padló.


A kollekció a természetességre törekszik, teljes mértékig olyan hatást kelt, mintha fa padlónk lenne, amit a 3D struktúrájának köszönhet. Kimagasló színválasztéka lehetőséget nyújt azok számára is, akik a letisztultabb felületeket kedvelik.


A divatkedvelőknek kifejezetten ajánlott a kombinálható és egyedi lerakási lehetőségei miatt, amely luxusérzetet kelt bármilyen otthonban.

Mindenre megoldást nyújtanak az Arteo laminált padlói. Egységes teret biztosítanak, lehetőséget nyújtva a vizes helyiségekbe való burkolást is. Egyedi módon színazonos szegőlécek széles kínálata áll a vásárlók rendelkezésére.

Az emberek egyre tudatosabb vásárlókká válnak, keresik a modern, környezetbarát és mégis minden igényt kielégítő burkolatokat.


A viszonteladóinknál ezek a típusú melegburkolatok kiemelt figyelmet kapnak, tükrözve a prémium kategóriát. Luxus állványokról választhatják ki a vásárlók a számukra megfelelő padlót.


Továbbá fontosnak tartjuk a műszaki adatok részletes tájékoztatását, amit az informatív címkékkel próbálunk elősegíteni. Rendelkezésre bocsájtunk magyar katalógusokat, folyamatosan oktatjuk az újdonságokról a viszonteladóinkat.


Büszkén forgalmazzuk ezt a kiemelkedő tulajdonságokkal bíró prémium terméket és kíváncsian várjuk a további fejlesztéseket!


A legújabb Arteo katalógus az alábbi linken érhető el: ARTEO KATALÓGUS 2021

18 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page